Latest Articles

Despre industria auto si servicii car concierge (inmatriculare auto, intretinere, etc)

In Romania se pierde timp cu intocmirea actelor de cumparare, inmatriculare auto, ITP, revizii, etc.

on Jul 28, 2016

Securitatea unui site web

Amenintarea la care sunt expuse site-urile de internet este tot mai mare.

on May 15, 2016

Bannerele online inseamna succes in promovare

Publicitatea pe internet este tot mai accesata de oameni din intreaga lume.

on May 15, 2016

New blog posts

Cabinet stomatologic Dorobanti Implant dentar
Cabinet stomatologic Dorobanti Implant dentar

Jul 21, 2014

O multime de persoane sufera din cauza...

Am lansat noua comunitate foto – pixl.ro – Va invitam sa va inscrieti

May 3, 2014

Esti pasionat de fotografie? Esti amator...

4 etape pentru a profita cat mai mult de marketingul online

by Administrator on Nov 1, 2014

Chiar daca traim in era internetului, un numar foarte mare de firme, nu au un site Web nici o pagina pe retelele sociale. Si cel mai adesea, cele care au nu il folosesc asa cum trebuie, ceea ce se poate traduce repede prin pierdere de capital sau si frustrare.

In zilele noastre, Internetul si marketingul online reprezinta cele mai bune modalitati prin care clientii gasesc unele produse si servicii. Consultarea Webului este primul lucru pe care il fac.

Vestea cea buna este insa ca niciodata nu a fost atat de usor sa iti consitui o prezenta pe Web datorita celor mai bune instrumente care nu necesita prea multe cunostinte. Este la fel de usor sa creezi si unele pagini pe retelele sociale.

Si un numar foarte mare de firme isi creeaza un site Web sau o pagina pe retelele sociale pe care apoi le neglijeaza si nu le mai mentin la zi.

Iata insa care sunt cele patru etape ale succesului.

  1. Trebuie sa incepi modest. Nu trebuie sa iti pierzi timpul nici banii in crearea unui site Web voluminos si care costa enrom. Esential este sa antamezi, sa incepi procesul. Trebuie deci sa incepi cat mai modest, sa te dezvolti in mod progresiv, o data cu experienta pe care o capeti.
  2. Trebuie sa pui accentul pe conceptie. Site-ul tau Web si paginile tale de pe mijloacele socialmedia ar trebui sa fie cat mai simple si cat mai conviviale si nu trebuie sa fie supraincarcate cu prea multe texte. Trebuie sa incerci sa pui in evidenta niste poze frumoase dar si un apel la actiune cat mai clar. Datele tale trebuie sa fie si ele prezente pe fiecare pagina.
  3. Incearca sa constitui o comunitate. Incearca sa folosesti un continut cat mai calitativ pentru a putea favoriza dezvoltarea unei comunitati online. Gandeste-te la un continut cat mai amuzant si cat mai educativ mai degraba decat la un continut pur comercial sau promotional. Foloseste un continut pe care utilizatorii sa il partajeze la randul lor. trebuie sa incerci sa devii ambasadorul firmei tale.
  4. Evalueaza, invata si optimizeaza. Care este adevarata frumusete a Internetului? Faptul ca iti poate permite sa vezi aproape imediat rezultatele eforturilor tale online prin intermediul datelor oferite de trafic. Si asta mai ales de cele de pe paginile de pe mijloacele socialmedia. Aceste informatii iti vor permite sa testezi repede randamentul diferitelor continuturi, campaniilor promotionale, design, etc. Trebuie deci sa determini ceea ce ii atrage cel mai mult pe vizitatori, ceea ce este partajat cel mai des si ceea ce atrage cele mai multe vanzari sau inscrieri.

Marketingul pe Internet ofera niste posbilitati nelimitate. Trebuie sa mizezi pe cele care ti se par a fi cele mai rentabile si pe cele care pot fi masurate cu precizie.

Article source: http://searchinvs.com/Advertising/18-4-etape-pentru-a-profita-cat-mai-mult-de-marketingul-online.html

http://skyranking.ro
Servicii de promovare si marketing online.
Advertising 1091 Views

Author

Most Viewed Articles

Most Recent Articles

Actions

Recommended

Random Articles

All about Cereals

The Benefits of Buying Private-Label Products

Food

Detoxifierea organismului cu grau verde

Detoxifierea organismului este lucrul care toata lumea il doreste.

Food

Benefits and harms of breakfast cereals

Cereals are a common food for many children and adults who are going in a hurry in the morning.

Food